Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Συμβουλευτική

Μετατρέποντας τις ευκαιρίες σε επιτυχία.

Γνωρίζετε ήδη την Standox ως παραγωγό εξαιρετικών προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων.

Όμως, με υψηλό επίπεδο πρακτικής υποστήριξης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Standox μεταφέρει επίσης τις επιχειρηματικές και τεχνικές της γνώσεις στις επιχειρήσεις φανοβαφείων.

Αν ψάχνετε να αυξήσετε την αποδοτικότητα, να κρατήσετε περισσότερους πελάτες ή απλά να προσελκύσετε περισσότερή εργασία  τότε η Standox Consulting είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Η Standox προσφέρει τις υπηρεσίες της με τη μορφή έξι διαφορετικών ενοτήτων, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν και να συνδυαστούν για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Για κάθε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με τις προσωπικές σας απαιτήσεις.     

  • Μάρκετινγκ & Πωλήσεις
Με τη βοήθεια της εκπαίδευσης μάρκετινγκ, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τους πελάτες σας και θα σας προσφέρουμε επαγγελματική υποστήριξη για την προετοιμασία ενός προσαρμοσμένου σχεδίου μάρκετινγκ.  
  • Διαχείριση & Οργάνωση
Μετά τον εντοπισμό των δυνατών και αδύνατων σημείων της δομής της εταιρείας σας, θα βρούμε μέτρα βελτίωσης τα οποία είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στη λειτουργία σας.     
  • Aσφάλεια, Υγεία & Περιβάλλον

Οι επιχειρήσεις σήμερα διαθέτουν ένα πλήθος διατάξεων και τυποποιημένων κανονισμών που πρέπει να εξετάζονται όσον αφορά στα θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος ή διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας. Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας υποστηρίξουν με την υλοποίηση αυτών των καθηκόντων.

  • Προϊόν & Διαδικασία

Για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, οι εταιρείες πρέπει να εξετάζουν τακτικά τις διαδικασίες και τις διεργασίες και να τις βελτιώνουν. Σας υποστηρίζουμε σε αυτή την προσπάθεια με εξελιγμένες τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και χρήσιμες προσφορές υπηρεσιών για τη διαμόρφωση των βασικών διεργασιών στο φανοβαφείο σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

  • Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνίας

Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός αποχρώσεων, ειδικοί χρωματικοί τόνοι και παραλλαγές καθιστά όλο και πιο δύσκολο την ανέβραση της σωστής απόχρωσης χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους. Η εργασία γίνεται πολύ πιο εύκολη με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων ταιριάσματος απόχρωσης με τη βοήθεια υπολογιστή και του κατάλληλου λογισμικού.

Στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες σας μέσω της χρήσης σύγχρονων συστημάτων πληροφοριών και επικοινωνιών.